Medewerkers trainen om phishing te leren herkennen? Start dan een phishing training voor uw medewerkers. 

Is uw organisatie bestand tegen phishing aanvallen?

Zorg dat uw medewerkers niet vallen voor de phishing technieken van criminelen. Voorkom datalekken en schade aan uw bedrijf en imago. Door middel van een phishing training van Emploware worden uw medewerkers getraind op het herkennen van phishing.

Waarom is phishing training belangrijk?

Met phishing als belangrijkste oorzaak van datalekken, is een phishing training van uw medewerkers cruciaal. Een enkele succesvolle aanval kan een bedrijf enorm veel schade toebrengen en geld kosten. Het betekent dan ook dat uw medewerkers geen enkele fout mogen maken. Uw verdediging moet altijd optimaal zijn.

Manieren van trainen

Er zijn veel verschillende manieren waarop een training plaats kan vinden. Dit kan anoniem of door het kenbaar te maken binnen uw organisatie. In de categorie phishing, kunt u kiezen uit phishing simulaties, smishing simulaties en vishing simulaties. Dit zijn doorgaans onaangekondigde vormen van training.

Daarnaast beschikken wij ook nog over een security awareness training waar uw medewerkers op diverse onderwerpen trainingen kunnen volgen. In overleg met u bepalen wij samen wat het beste is voor uw organisatie.