Gratis security awareness training is belangrijk, in een tijdperk waarin cyberaanvallen bijna dagelijks nieuws zijn. Het wordt namelijk steeds belangrijker om ervoor te zorgen dat uw medewerkers op de hoogte zijn van cybersecurity. En voor veel MKB bedrijven een uitdaging. Voornamelijk omdat deze bedrijven doorgaans niet over uitgebreide IT-afdelingen en budgetten zoals die van grotere ondernemingen beschikken.

Het MKB wordstelt vaak het bijbenen van alle ontwikkelingen. Het is onbekend en daarom wordt het vaak aan de kant geschoven. Maar het aanbieden van hoogwaardige beveiligingstraining aan medewerkers is cruciaal. Maak daarom kennis met de gratis security awareness training van Emploware.

Waarom gratis security awareness training?

De eerste vraag die bij veel bedrijven opkomt is: waarom gratis? Emploware staat voor het MKB. Door het MKB te voorzien van de tools en kennis om zichzelf te beschermen, versterken wij niet alleen individuele bedrijven, maar ook de gehele bedrijfssector.

Daarnaast is security voor velen van ons nog een onbekend gebied. Bij veel bedrijven heerst daarbij ook nog de gedachte dat het vooral een kostenpost is. Tot het moment dat er een succesvolle aanval heeft plaatsgevonden, dan is er vaak geen limiet, als het maar opgelost is. Door de barriere te verlagen om kennis te maken met dit onderwerp, hopen wij een grotere groep MKB’ers aan te spreken.

De voordelen van security awareness training door Emploware

  1. Op maat gemaakt voor het MKB: Onze awareness training is specifiek ontworpen met de unieke uitdagingen en behoeften van het MKB in gedachten. Wij begrijpen dat u misschien niet over een groot IT-team beschikt en bieden daarom eenvoudige,korte trainingen aan.
  2. Interactieve trainingen: Door middel van quizvragen maken wij leren zowel boeiend als gedenkwaardig. Resultaten en foutieve antwoorden worden door het systeem bijgehouden.
  3. Voortdurend bijgewerkt: Het cyberdreigingslandschap is constant in beweging. Emploware zorgt ervoor dat onze trainingen actueel blijven met de nieuwste bedreigingen en tactieken.

Hoe Emploware het gratis aanbiedt

We zijn in staat om deze essentiële dienst gratis aan te bieden dankzij onze samenwerkingsverbanden in de cybersecurity sector. Ons doel is om een veiligere digitale omgeving voor iedereen te creëren, en dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerkingen met partners die dit visionaire doel delen.

Is de security awareness training echt gratis?

Ja! De training is gratis en bevat geen betalingsverplichtingen. U kunt eenvoudig een email sturen met het verzoek tot een gratis training. Vervolgens krijgt u 30 dagen toegang tot een deel van onze trainingsvideo’s. Wilt u uw organisatie blijven beschermen? Dan kunt u uiteraard overgaan op een betaalde variant van ons awareness platform.

Voor MKB bedrijven is er geen reden om te wachten of om te bezuinigen op cybersecurity training. Met Emploware’s gratis security awareness training hebt u toegang tot de tools en kennis die u nodig heeft om uw bedrijf te beschermen.