Hoe staat het er voor met uw WordPress beveiliging? Jaarlijks worden er enorme aantallen WordPress websites gehackt. Niet zo gek, het is immers een framework dat aan de basis staat voor miljoenen websites wereldwijd. Het is eenvoudig in gebruik en nodigt veel mensen, zonder kennis van website beveiliging, uit om een eigen website op te zetten. Dit vormt echter ook een enorm risico.

Het gevaar van WordPress websites

Het lijkt ideaal.. met een paar klikken jouw eigen website. Met de aankoop van een thema heb je daarnaast eenvoudig een aantrekkelijk design. Iets wat normaal gesproken al meerdere honderden euro’s kost, is nu beschikbaar voor een paar tientjes. Functionaliteiten kun je daarnaast koppelen door middel van (gratis) plugins.

Alhoewel WordPress op zichzelf relatief veilig is, zijn het vaak de elementen daaromheen die het risico vormen. Zo kan het thema een fout bevatten of een plugin. En wanneer een website gebruik maakt van 20 plugins en een thema, betekent dit dat er in principe minimaal 21 mensen betrokken zijn bij de website. Elk van hen kan een fout maken of op gegeven moment besluiten om het product niet meer verder te ontwikkelen.

Een groot risico dus.. maar het grootste risico is wellicht de website-eigenaar zelf. Zo blijkt uit een onderzoek van 2017 dat bijna 40% van de WordPress websites welke gehackt werden, een verouderde versie draaide. Het niet tijdig bijwerken van plugins, thema’s en de WordPress core is een veelvoorkomend issue.

Emploware WordPress beveiliging

Wij begrijpen dat u zich vooral wil concentreren op uw kernactiviteiten. Voor al onze klanten geldt dat de beveiliging van hun website daar niet onder valt. Zodoende komen wij aan bod, om u hierin te ondersteunen. Vaak is dit onderdeel pas prioriteit bij bedrijven wanneer het te laat is, maar bij security geldt vooral ‘voorkomen is beter dan genezen’.

If you think safety is expensive, try having an accident

Stelios Haji-Ioannou

Wat kunt u van ons verwachten?

Expertise: Ons team van beveiligingsexperts beschikt over jarenlange ervaring en diepgaande kennis van WordPress beveiliging. Wij begrijpen de specifieke risico’s en kwetsbaarheden die uw website kunnen bedreigen en zorgen voor een effectieve bescherming op maat.

Gepersonaliseerde oplossingen: Elke WordPress-website is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Wij voeren een grondige analyse uit van uw website, identificeren potentiële zwakke punten en implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen.

Monitoring: Onze beveiligingsdienst omvat continue monitoring van uw website, waarbij verdachte activiteiten en potentiële dreigingen proactief worden geïdentificeerd en aangepakt.

Beveiligingsupdates en patches: WordPress is een dynamisch platform dat voortdurend wordt bijgewerkt om beveiligingslekken te dichten. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingsupdates en patches, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over bekende kwetsbaarheden.

Regelmatige back-ups en herstelopties: In het geval van een onverwachte beveiligingsinbreuk zorgen wij voor regelmatige back-ups van uw website, zodat u snel kunt herstellen en downtime tot een minimum wordt beperkt. Onze herstelopties stellen u in staat om uw website snel en veilig te herstellen naar een eerdere werkende staat.

Bescherm uw WordPress website vandaag nog!

Laat geen ruimte voor twijfel als het gaat om de beveiliging van uw waardevolle WordPress website. Kies voor onze professionele WordPress beveiligingsdienst en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw online aanwezigheid optimaal beschermd is tegen bedreigingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons team van experts u helpen bij het implementeren van robuuste beveiligingsmaatregelen. Bescherm uw bedrijf, uw gegevens en uw reputatie met onze betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossingen.