Hoe fit is uw website? Doe de website scan!

Wanneer u op zoek bent naar een snelle, maar doeltreffende manier om de status van uw website te bepalen, kunt u gebruik maken van onze website scan.

Deze scan wordt gebruikt door bedrijven waarbij de website een belangrijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering. Zij willen graag een nulpunt creëren om vanuit daar een verder plan omtrent de beveiliging van hun bedrijf op te zetten. Het is in sommige gevallen ook een onderdeel van de security assessment en security management die wij uitvoeren voor bedrijven.

De 3 varianten

De website scan is beschikbaar in basic, professional en premium. De verschillende varianten verschillen in prijs en diepte voor wat betreft de scan. Hieronder treft u een overzicht van de verschillende vormen en prijzen.

Wat onderzoeken wij precies bij de website scan beveiliging?

Tijdens de scan bekijken wij uw website op meerdere punten:

Staat u op een zwarte lijst?

Wellicht staat uw website op een zwarte lijst. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Wellicht bent u al langere tijd zonder dat u het weet gehackt en wordt uw website aangemerkt als spam of ‘mogelijk gehackt’.

Is alles up-to-date?

Daarnaast kijken wij of alle plugins en software up-to-date is. Immers, het niet up-to-date houden van uw software kan een groot risico vormen.

Malware & Virussen

Afhankelijk van het gekozen pakket scannen wij uw website tevens op malware en virussen.

Overig

Tot slot wordt de website nog op meerdere punten onderzocht op onregelmatigheden, misconfiguraties en aanbevelingen.