Met onze grondige website scan bieden wij u de inzichten die nodig zijn om de veiligheid van uw website te versterken. Zonder gedoe en zonder opdringerigheid.

Waarom een website scan?

De meeste bedrijven kunnen niet meer zonder hun website of online aanwezigheid. De waarde ervan wordt dan ook nog vaak onderschat. Onze huizen en winkels zijn vaak voorzien van camera’s en alarmsystemen. Echter websites worden doorgaans door de eigenaren niet goed genoeg beschermd. Het is dan ook aan te raden om uw website op meerdere momenten te scannen.

Wanneer u op zoek bent naar een snelle, maar doeltreffende manier om de status van uw website te bepalen, kunt u gebruik maken van onze website scan. Veel van onze klanten willen graag een nulpunt creëren om vanuit daar een verder plan omtrent de beveiliging van hun bedrijf op te zetten. Het is in sommige gevallen ook een onderdeel van de security assessment en security management die wij uitvoeren voor bedrijven.

Het resultaat van onze scan

Diepgaande analyse

Onze scan omvat een diepgaande analyse van uw beveiliging, waarbij potentiële kwetsbaarheden en beveiligingslekken worden blootgelegd. Wij besteden aandacht aan elk detail, van verouderde software en zwakke wachtwoorden tot misconfiguraties en mogelijke aanvalsvectoren. Met deze grondige beoordeling krijgt u een duidelijk beeld van de huidige beveiligingssituatie van uw website.

Rapportage

Na de scan ontvangt u een uitgebreid rapport met bevindingen en praktische aanbevelingen om de beveiliging van uw website te verbeteren. Wij presenteren de resultaten op een duidelijke en begrijpelijke manier, zodat u direct kunt zien welke stappen u moet nemen om uw website te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Proactieve identificatie

Onze scan identificeert niet alleen bestaande kwetsbaarheden, maar ook potentiële risico’s die uw website kunnen bedreigen. Door proactief te handelen, kunt u potentiële aanvalspunten versterken voordat ze worden uitgebuit. Dit helpt u om een stap voor te blijven op hackers en de beveiliging van uw website te versterken.

Vertrouwelijkheid

Onze scan wordt uitgevoerd met de hoogste mate van betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden behandeld en dat onze focus ligt op het versterken van uw beveiliging, niet op verkopen.

Start uw website scan vandaag

Maak vandaag nog de keuze om de beveiliging van uw website te controlere met onze professionele Security Website Scan. Neem contact met ons op en laat ons uw website scannen met een kritisch oog voor beveiligingslekken. Maak vandaag nog de eerste stap naar een veiligere website.

Wanneer u over een WordPress website beschikt kunnen wij eveneens een specifieke WordPress website scan doen voor een optimale WordPress beveiliging.